Expositie

Anthèl Reijnders

Dit kwartaal exposeert Anthèl Reijnders zowel Mixed Media kunstwerken, schilderijen alsook Identity-art.
 

Van de kunstenares:
Identity-art gaat altijd over mensen.
Ik laat zien hoe mensen mij raken. Hun cultuur, persoonlijke kracht en levensstijl geven mij inspiratie. Ik schilder het liefst mensen die in beweging zijn, daarin zit zoveel informatie en energie. Het geeft de relatie weer die zij op dat moment met het leven hebben. Dat kan zowel vrolijk, verdrietig of krachtig zijn. 

Door me te verdiepen in hun geschiedenis, kwaliteiten en wensen kom ik tot een concept. Ik laat me leiden door verschillende foto’s en verhalen. Mijn achtergrond als grafisch ontwerper komt me daarbij goed van pas.

In de meeste gevallen werk ik aan portretten in opdracht. In Drakenburg hangt vrij werk. Portretten van bekende personen of van oude foto’s die door de bewerking weer interessant worden. Zo blijven we op creatieve wijze verbonden onze geschiedenis.

Identity-art is een persoonlijk cadeau voor een bijzonder moment, en heeft vaak emotionele waarde. De opdrachten komen voor huwelijk, jubileum, verjaardag, afscheid, en uit vriendschap en liefde. 

Identity-art vertelt een persoonlijk verhaal. Dat werkt verbindend voor zowel het gezin, alsook voor bedrijven. 
Naast Identity-art hangen hier schilderijen & mixed media portretten. Ze vertellen allemaal een eigen verhaal. Ik wil de sfeer en de emotie te laten zien. Het liefst met een beetje humor.
 
www.vanthel.nl