Ligging Conferentiecentrum Drakenburg

Conferentiecentrum Drakenburg ligt in Baarn, vlak bij Hilversum, en is uitstekend bereikbaar vanuit alle windhoeken: Amersfoort, Utrecht en Amsterdam liggen alle drie binnen een halfuur rijden. Het conferentiecentrum ligt midden in de bossen die deel uitmaken van de Utrechtse Heuvelrug, waar rust de boventoon voert en u heerlijk kunt wandelen.

 

Landgoed en omgeving

Conferentiecentrum Drakenburg ligt op een fraai landgoed, dat met haar bosrijke omgeving en zwemvijver, uitnodigt tot uiteenlopende activiteiten. Een ideaal terrein voor een bedrijfsuitje en teambuilding of als bijzondere aanvulling op uw bijeenkomst of evenement. Informeer naar de mogelijkheden van ons buitenterrein.

Ook in de direct omgeving van Drakenburg vindt u heidevelden, uitgestrekte bossen, een golfbaan en naburige opengestelde landgoederen op loopafstand. 

 

Rondwandeling

Wilt u een rondwandeling maken vanuit Drakenburg? Download hier een pdf met een wandeling door het bos achter Drakenburg. Een divers bos met reeën, vossen, dassen en marters. De wandeling duurt ca. 50 minuten en kan desgewenst met behulp van de kaart eenvoudig ingekort worden. Er is ook een gpx bestand beschikbaar, te gebruiken in diverse wandelapps.

 

Impressie van bovenaf