Waar wij u graag mee van dienst zijn

Conferentiecentrum Drakenburg is met haar centrale landelijke ligging, 11 zalen en uitstekende voorzieningen geschikt voor de meest uiteenlopende bijeenkomsten, die compleet naar wens verzorgd worden. Met zijn hotel- en horecafaciliteiten is ons conferentiecentrum ook prima geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten.

Bovendien is Drakenburg een ideale plek voor bijvoorbeeld uw persoonlijke ontmoetingen om iets te vieren met vrienden en familie. Deze doelgroep weet ons te vinden voor het verzorgen van bijvoorbeeld een high tea op een zondagmiddag of een diner in besloten kring.
Drakenburg is sinds 2016 een officiële trouwlocatie en daarmee een ideale plek om uw huwelijk te laten voltrekken. U kunt trouwen in een van onze sfeervolle zalen of bij goed weer in de openlucht bij De Vijverzaal, op ons schitterende landgoed midden in het bos. En dan na de plechtigheid de felicitaties in ontvangst nemen tijdens de receptie, met een glaasje bubbels of koffie en taart. Laat daarna uw geliefden in uw geluk delen tijdens een heerlijk diner en een spetterend huwelijksfeest. Uw gasten en uzelf kunnen tot slot de nacht doorbrengen op het landgoed.

 

Waarom wij u goed kunnen ondersteunen

Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van compleet verzorgde bijeenkomsten. Die ervaring en ons uitgebreid dienstenpakket stellen ons in staat ook uw bijeenkomst te transformeren tot een inspirerende happening. Vanuit het bewustzijn dat wij als locatie een substantiële bijdrage leveren aan het slagen van uw bijeenkomst, doen wij ons uiterste best al uw wensen te realiseren.