Wilt u uw bijeenkomst luister bijzetten met vogels spotten, een ontspannende stoelmassage, een workshop 'mental bridging', een coachingsessie of outdooractiviteit op locatie?

Drakenburg beveelt u de volgende partners van harte aan. U kunt direct contact met hen opnemen via de getoonde links.

 

Een moment van ontspanning

Stoelmassage wordt door veel mensen als prettig en ontspannen ervaren. Men ziet het dan ook vaak als een luxe om gemasseerd te worden. Hoe kan stoelmassage uw bijeenkomst verder positief beïnvloeden?
Naast een verbeterde doorbloeding van de spieren en organen gaat massage gepaard met de aanmaak van het hormoon oxytocine. Onderzoek (van dr. Uvnäs-Moberg) toont aan dat oxytocine stress en angst verlagend werkt, een kalmerende werking heeft en leidt tot meer sociaal contact. De stressverlagende werking komt met name doordat oxytocine de aanmaak van het stresshormoon cortisol afremt. Een stoelmassage tijdens een lange bijeenkomst kan daarom een welkome onderbreking zijn en het kan een positief effect hebben op de algehele prestaties van de deelnemers en de resultaten van uw bijeenkomst.     
 
Praktische informatie
Een stoelmassage is laagdrempelig daar deze zittend (in een speciale massagestoel) en door de kleding heen wordt gegeven. De duur van de massage kan variëren van 10-30 minuten per persoon. U kunt al een masseur boeken vanaf 2 uur, voor grotere groepen is het mogelijk meerdere masseurs tegelijk te boeken zodat dat iedereen zijn of haar ontspanningsmoment heeft. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van massageprofs.
 

 

 Over Vogelwachter Adriaan

Vogelwachter Adriaan brengt mensen meer in verbinding met de natuur en zichzelf.
Dat doet hij door mensen mee te nemen de natuur in om vogels te spotten. Adriaan Sleeuwenhoek heeft al dertig jaar ervaring als vogelspotter. Vogels spotten met Adriaan is niet simpel kijken naar vogeltjes. Door zijn aanstekelijk enthousiasme, kennis en vogelspot-ervaring is het een unieke belevenis. Laat je helemaal onderdompelen in de fascinerende wereld van vogels. In verbinding met de natuur, je hoofd leeg en geen ruimte voor zorgen, stress en de waan van de dag. Als je met Adriaan meegaat zie je ze letterlijk vliegen J.

Vogelwachter Adriaan  
W: www.vogelwachteradriaan.nl
M: 06-36086816  
E:  info@vogelwachteradriaan.nl

'Mental bridging':

het Japans Samoerai Zwaard als bron van kennis.

Met minder (in)spanning meer plezier beleven en succesvol zijn op uw werk: www.returnonpeople.nl
Naast veel humor zijn de workshops van Bøjrn Aris interactief, zodat het publiek de theorie ook werkelijk ervaart. De betrokkenheid is groot en dat geldt ook zeker voor het plezier. De herinnering aan deze beleving wordt als blijvend ervaren.

 

Outing Holland

Outing Holland heeft in de 23 jaar dat zij dit werk doen tal van ervaringsgerichte, actieve werkvormen, outdoortrainingen en managementgames ontwikkeld. Op hun site leggen ze uit hoe ze werken en laten ze verschillende werkvormen zien. 

 

Kijk ook eens naar:

www.insightadventure.nl  (Evert Heintz) – training en coaching

www.laser-kleiduivenschieten.nl  (Stefan Middelkoop) – organisatiebureau voor outdoor activiteiten