Wilt u uw bijeenkomst luister bijzetten met spiegelen met paarden, een ontspannende stoelmassage, een workshop 'mental bridging', een coachingsessie of outdooractiviteit op locatie?

Conferentiecentrum Drakenburg beveelt u de volgende partners van harte aan. U kunt direct contact met hen opnemen via de getoonde links.

 

Een moment van ontspanning

Stoelmassage wordt door veel mensen als prettig en ontspannen ervaren. Men ziet het dan ook vaak als een luxe om gemasseerd te worden. Hoe kan stoelmassage uw bijeenkomst verder positief beïnvloeden?
Naast een verbeterde doorbloeding van de spieren en organen gaat massage gepaard met de aanmaak van het hormoon oxytocine. Onderzoek (van dr. Uvnäs-Moberg) toont aan dat oxytocine stress en angst verlagend werkt, een kalmerende werking heeft en leidt tot meer sociaal contact. De stressverlagende werking komt met name doordat oxytocine de aanmaak van het stresshormoon cortisol afremt. Een stoelmassage tijdens een lange bijeenkomst kan daarom een welkome onderbreking zijn en het kan een positief effect hebben op de algehele prestaties van de deelnemers en de resultaten van uw bijeenkomst.     
 
Praktische informatie
Een stoelmassage is laagdrempelig daar deze zittend (in een speciale massagestoel) en door de kleding heen wordt gegeven. De duur van de massage kan variëren van 10-30 minuten per persoon. U kunt al een masseur boeken vanaf 2 uur, voor grotere groepen is het mogelijk meerdere masseurs tegelijk te boeken zodat dat iedereen zijn of haar ontspanningsmoment heeft. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van massageprofs.
 

 

Annet Schram zet het paard in als ondersteuning bij verschillende processen

Met als doel om tijdens je ontwikkeling, los te maken, gerust te stellen, te confronteren of grenzen te verkennen. Door een actieve werkvorm kun je antwoorden vinden die verband houden met: Hoe kom je over, wat is je persoonlijke kracht, hoe creëer je teamperformance of welke vorm van innerlijke leiderschap pas je toe?
 
Tijdens ontmoetingen met het paard en opdrachten op de grond wordt duidelijk wat je persoonlijke interactie en/of de groepsdynamiek is. Door gebruik te maken van een 360° feedback krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om zijn ervaring te borgen. Hiervoor hoef je niet op te stijgen op het paard. Vanzelfsprekend kan dit proces enkel plaatsvinden vanuit respect voor jou/jullie als deelnemer(s) en voor het paard.
 
Een paard is een oprechte co-coach en spiegel voor het zichtbaar maken van de intermenselijke processen (emotie en gedrag). Een paard handelt altijd vanuit een intens verlangen om aansluiting te zoeken bij de kudde. Dit is nodig om te overleven want eten kan alleen als er voor veiligheid wordt gezorgd. De natuur van een paard houdt in: zijn plaats bepalen in de groep en dat geeft inzicht in de succesfactoren die nodig zijn om een team te vormen. Hierdoor kunt u in kaart brengen hoe je tot een ‘performing team’ komt. Voor meer informatie en prijzen: www.fras-training.nl

'Mental bridging':

het Japans Samoerai Zwaard als bron van kennis.

Met minder (in)spanning meer plezier beleven en succesvol zijn op uw werk: www.returnonpeople.nl
Naast veel humor zijn de workshops van Bøjrn Aris interactief, zodat het publiek de theorie ook werkelijk ervaart. De betrokkenheid is groot en dat geldt ook zeker voor het plezier. De herinnering aan deze beleving wordt als blijvend ervaren.

 

Outing Holland

Outing Holland heeft in de 23 jaar dat zij dit werk doen tal van ervaringsgerichte, actieve werkvormen, outdoortrainingen en managementgames ontwikkeld. Op hun site leggen ze uit hoe ze werken en laten ze verschillende werkvormen zien. 

 

Kijk ook eens naar:

www.insightadventure.nl  (Evert Heintz) – training en coaching

www.acting-out.nl  (Stefan Middelkoop) – organisatiebureau voor outdoor activiteiten